Štampane rolne

Vršimo besplatnu štampu na poleđini svih tipova rolni za veće narudžbine. Naša oprema nam omogućava da štampamo obostrano u punom koloru papirne rolne. Za zahtevne kolore koristimo UV boje.

Klijenti se na ovaj nacin reklamiraju u vidu direktnog marketinga. Zbog svojih osobina i cene termo rolna je idealan proizvod za efektivno reklamiranje direktno u ruke kupca.

Dostavite nam predlog Vašeg logotipa ili natpisa za štampanje poleđine termo rolne u PDF, CDR, JPEG formatu. Sve ostalo prepustite nama.Mi smo lideri u Srbiji u štampi termo rolne.

Reklamirajte se preko svakog izdatog računa iz Vaše fiskalne kase.

Budite drugačiji! Dobro došli!

Termo rolne

Naša termo rolna je od termo papira najpriznatijih svetskih proizvođača vrhunskih karakteristika. Pored obeleženog kraja, vakum pakovanja, etikete sa Vašim logom i željenim karakteristikama, nudimo Vam i štampu poleđine Vaše termo rolne u punom koloru.

Termo rolna se proizvodi za fiskalne kase, termo rolna za POS i ATM štampače, bankomate, medicinski papir, parking štampace... Posedujemo sertifikat o kvalitetu sirovine. Opcija termo rolne u žutoj, pink i plavoj boji sa obostranom štampom u punom koloru. Naša termo rolna, proizvedena od vrhunskog termo papira svodi na minimum prašenje termalnog štampača i fiskalne kase.

Skladištenje i korišćenje termo rolne: termalna rolna je postojana i ima najbolje karakteristike na temperaturama od 18 do 25 stepeni C. Voditi računa da se termo rolna na izlaže direktnom izvoru svetlosti i toplote kao i preteranoj vlažnosti i toploti preko 40°C.

Posedujemo zalihe standardnih dimenzija termo rolne u magacinima u Užicu i Beogradu.

Besplatna isporuka kupcima u Beogradu svake sedmice. Uz nadoknadu poštanskih troškova, termo rolne šaljemo na sve adrese u Srbiji.

Telefax rolne

U početku naše delatnosti najveći deo proizvodnje je bio baziran na ovome tipu proizvoda. Korišćenjem karakteristične ambalaže naš proizvod je postao poznat širom Srbije. Postavili smo naziv ORIGINAL FAX + da bi se zaštitili od postojećih plagijata. Prodaja se konstantno povećava.

Širina telefax rolne je 209mm i 216mm dužine 25 i 50m ili po želji kupca.

Obeleženi upozoravajući kraj rolne i pojedinačno bar kod pakovanje je standardna opcija. Mogućnost štampe u punom koloru. Odstupanje od proizvođačke dužine do 2%. Koristimo sertifikovan made in Germany papir.

Posedujemo zalihe standardnih dimenzija fax rolne u magacinima u Užicu i Beogradu.

Besplatna isporuka kupcima u Beogradu svake sedmice. Uz nadoknadu poštanskih troškova telefax rolne šaljemo na sve adrese u Srbiji.

Ading rolne jednolisne

1+0, 1+1, 1+2

Koristimo 60-gramski papir (za 1+0 rolne) ino proizvođača koji su se u praksi pokazali vrlo zadovoljavajućim i omogućuju dugotrajan rad bez prašenja Vašeg aparata – fiskalne kase i štampaca. Obeleženi kraj rolne, vakumirano pakovanje sa naznačenim karakteristikama trake i opcijom Vašeg logotipa na etiketi su standardne karakteristike naših proizvoda. DEGAME ading rolne za menjačnice 1+1 su poznate širom Srbije. Ading rolne visestranicne su izrađene od vrhunskog made in Germany Carbonless papir.

Posedujemo zalihe standardnih dimenzija ading rolne u magacinima u Užicu i Beogradu.

Besplatna isporuka kupcima u Beogradu svake sedmice. Uz nadoknadu poštanskih troškova ading rolne šaljemo na sve adrese u Srbiji.

Rolne za bankomate

ATM i POS

Proizvodimo sve dimenzije rolni za bankomate ATM, POS sa štampom u punom koloru i markerima kao i višestranične rolne za sve tipove POS aparata. Markeri za rolne se štampaju sa UV bojama pri čemu se dobija visoki sjaj i gustina boje crnoga markera. Rolna za bankomate, ATM i POS aparate moze biti odštampana u punom koloru sa marketinškom porukom. Obeleženi kraj rolne je standardna opcija. Na zahtev kupca papirne rolne mogu biti obostrano odštampane.

Koristimo sertifikovan made in Germany papir.

Galerija

Servis

Paralelno pored svog osnovnog proizvodnog programa, DEGAME se takođe bavi:

Kontakt

DEGAME

Adresa: Radnička 11, 31000 Užice, Srbija
Tel: +381 (0)31 565-530
Fax: +381 (0)31 563-403
E-mail: info@degame.rs

Kancelarija Beograd

Adresa: Daruvarska 4
Tel: +381 (0)11 242-06-10
Fax: +381 (0)11 242-06-16