Samolepljive etiketeSamolepljive etikete - nalepnice

Sa kapacitetom od preko dva miliona kvadratnih metara na godišnjem nivou u potpunosti zadovoljavamo potrebe naših kupaca. Nalepnice izrađujemo na rotacionim – magnetnim cilindrima i ravnim alatima. Naša oprema renomiranih Švajcarskih proizvodjača nam omogućava da odgovorimo svim zahtevima kupaca. U našoj proizvodnji je instalirana oprema za automatsko namotavanje etiketa – nalepnica najnovije generacije.

Proizvodimo i štampamo na samolepljivim materijalima etikete za mesnu, hemijsku, prehrabenu industriju i nalepnice za široku potrošnju. Nalepnice možemo štampati do 6 boja. Toniranje etikete – nalepnice i zaštitni UV lak je sastavni deo štampe.

Samolepljive DIRECT-THERMAL ili TERMAL-TRANSFER nalepnice su naša specijalnost. Koristimo samolepljive papire najpriznatijih svetskih proizvođača vrhunskih karakteristika. Sve etikete – nalepnice mogu biti odštampane i na silikonskoj podlozi na kojoj se štampaju markeri za pozicioniranje. Varijabilna štampa podataka na nalepnici (doštampavanje) i perforacija se vrši istovremeno dok traje proces izrade etikete. Nalepnice za matrične štampače izrađujemo u svim dimenzijama.

Sve etikete – nalepnice kupcima isporučujemo u rolni ili u tabacima – po zahtevu. Posedujemo sertifikat o kvalitetu sirovine.

Nalepnice JETLASER A4 proizvodimo u različitim dimenzijama zavisno od potreba kupaca. Isporučujemo ih u tabacima gde je razmak između stickera sa i bez papirne mreže.


Samolepljive etikete - mere

Galerija

Servis

Paralelno pored svog osnovnog proizvodnog programa, DEGAME se takođe bavi:

Kontakt

DEGAME

Adresa: Radnička 11, 31000 Užice, Srbija
Tel: +381 (0)31 565-530
Fax: +381 (0)31 563-403
E-mail: info@degame.rs

Kancelarija Beograd

Adresa: Daruvarska 4
Tel: +381 (0)11 242-06-10
Fax: +381 (0)11 242-06-16